Baby's verden,  Hverdagen,  Kreativitet,  Nål og tråd

Recycle af heldragt

Kender i det når man får en unik gave, og man egentlig er glad for den men så kan baby ikke passe den! – den situation var mine gode venner i lige da deres datter blev født. Manden fik, af sit arbejde, en rigtig fin heldragt til deres lille ny. Med ko-pletter og virksomhedens logo. De var begge rigtig glade for den, men .. da først den lille søde mus nåede størrelsen og skulle til at bruge den fine heldragt, var hendes lår for store – eller rettere dragten havde for smalle ben.

Ja, jeg fik klippet inden jeg kom igang med billederne. UPS!

Da hun blev iklædt den,ellers rigtig fine og finurlige heldragt, blev vi hurtigt enige om at noget skulle ændres. Så nu bliver der lavet en lang t-shirt/kjole. Nemt og enkelt. Benene klippes af og der laves et ombuk. Ombukket har jeg syet med tvillinge-nål.

Det er første gang jeg bruger tvillinge-nål, men det er absolut ikke sidste gang! Tvillinge-nålen giver et mere færdigt look og gør projektet mere lækkert.

Det med at up/recycle gammelt tøj er helt sikkert noget jeg vil arbejde mere i. På en nem og sjov måde får man gammelt tøj til at være nyt og spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *