Hverdagen

Angst er en underlig størrelse

Angst er efterhånden blevet et lidt poppet ord, men angst er angst og jeg må jo erkende at jeg er endnu en af dem der lider af lidt psykiske udfordringer. For mig kommer det specielt til udtryk når jeg er sammen med mange mennesker og især nye mennesker.

I weekenden har vi været afsted i sommerhus med en masse venner. Jeg elsker at være sammen med dem og plejer ikke at være udfordret som sådan når jeg er sammen med dem, men…

En sygemelding på 4 måneder og barsel i nu 4 måneder gør at jeg har gået hjemme alene i lang tid – meget lang tid. Jeg har vendt mig til bare at være mig, og nu selvfølgelig også Rie, men det er begrænset hvad jeg har været i selskab med andre, og hvis jeg har, har det været her på gården i trygge omgivelser. Hvilket betød at da vi drog afsted i fredags kunne jeg godt mærke at ikke alt var som det skulle være.

Hele weekenden oplevede jeg flere gange at jeg skulle trække mig for at kunne bevare roen i min krop og have lyst til at blive i sommerhuset. Lørdag trak jeg stikke så meget at bilen blev startet og jeg kørte mig en tur i et par timer.

Turen endte i en stof butik, hvor jeg brugte tid på mig selv med mine tanker og muligheden for at brainstorme om kreative projekter og ikke være social. Da jeg kom tilbage til sommerhuset var det med fornyet energi og lysten til at være tilstede med dem alle sammen.

Jeg har heldigvis med tiden lært mig selv at kende godt til at kunne læse mine signaler, men sådan en weekend giver mig endnu mere bevidsthed og tro på at jeg med tiden bliver ven med min værste fjende.

Her til aften er energi-kontoen blevet fyldt igen i selskab med blandt andet min symaskine, og lidt pandekager blev det da også til.

Rigtig god søndag – jeg håber du får en dejlig uge 🙂

KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *