Baby's verden,  Barnedåb,  Hverdagen

Rie’s æbletræ

Rie fik på sin dåbsdag af nogle naboer et æbletræ. Jeg synes det er en utrolig smuk tanke at hun får/har sit eget træ som kan følge hende og som hun kan følge vokse op. Når hun bliver ældre kan hun gå i haven og hente hendes egne æbler. Det bliver da sjovt.

Vi har plads nok til træet men da vi står over for en større omlægning af hele vores udendørs-areal skulle det lige overvejes en ekstra gang hvor det skulle plantes. Men her er det altså blevet sat.

Lige midt i græsplænen, og det kan da virke lidt mærkeligt, men som sagt skal haven omlægges. Den store grøn græsplæne vil vi lave ud for gavlen af huset istedet for på langsiden. Dette skyldes at vi har drømme og planer om at lave et stort åbent køkkenalrum i den ene ende af huset hvor der samtidig skal laves en tilbygning i glas så vi kan nyde solens stråler på flere tider af året. Ud fra disse drømme og planer er det derfor mest oplagt at lægge den del af haven som vi “bruger” ved gavlen allerede nu så vi ikke skal lægge det hele om igen om nogle år.

I samme omgang vil vi så påbegynde en mindre frugtplantage i forbindelse med Rie’s æbletræ. Vi skal have pære, æbler, blommer og kirsebær. Det bliver lækkert når vi om nogle år kan hente frugt i haven. Frugtplantage sæt i gang !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *