Baby's verden,  Hverdagen,  Nål og tråd,  Opskrift anbefaling

Slynge vuggen

Rie er et meget nemt barn. For det meste! – og når jeg skriver for det meste er det fordi hun jo som alle andre børn tager store skridt i hendes udvikling og derfor i perioder er urolig og til tider utrøstelig. Det skriger i moderhjertet og man vil gerne bare trøste. Rie vil gerne hænge på armen og gå rundt i stuen, men jeg er ekstra udfordret på fysikken på grund af min kroniske sygdom fibromyalgi, som gør at jeg kun i kort tid kan bære rundt på hende.

I min mødregruppe havde alle de andre sådan en vugge og vi prøvede den af en dag hvor hun blev utrøstelig. Der opstod magi og Rie blev rolig og faldt i søvn. Jeg fløj hjem til Esben og fortalte hvad der var sket og vi blev hurtigt enige om at sådan en vugge var et must-have for os. En hurtig søgning på nettet gav dog en viden om at sådan en slynge vugge koster omkring 2000,- som ny og de fleste tager omkring 1000,- for dem brugt.

Vi er ikke blege for en gør-det-selv udfordring og blev derfor enige om at det burde vi kunne lave selv.

Jeg kiggede i nogle dage rundt på nettet efter DIY til slynge vugger og den jeg personligt synes bedst om er denne. Den er super nem at følge og jeg har fået et godt resultat. Vi brugte ca. 350,- på materialerne og ca. 3 timers intens arbejde på den. Så er du frisk på et gør-det-selv projekt og gerne vil spare lidt penge, så kan jeg virkelig anbefale dig at lave den selv.

En fordel ved at lave den selv er at du kan designe den lige som du vil. Vi har valgt den neutrale råhvide farve, men er du til spragl og farver kan du jo bare gå amok. Vi bor på landet og er derfor begrænset af butikker, men har du en Jem og Fix og en lokal stof-pusher, så er du godt kørerende.

Det er ikke et svært projekt så tøv ikke. Kast dig bare ud i det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *